Manual Register Hotspot + P2P v2.1

Versie: 2.1
Datum: Mei 2013
Download

Deze handleiding is bedoeld voor het zelfstandig registreren van uw Palmeno hotspot en de installatie van een Point-to-Point (P2P) draadloze straalverbinding. In deze handleiding wordt uiteengezet hoe u de access controller, de access point en de P2P access point/station aan het Palmeno systeem aansluit.

Algemene Voorwaarden

Versie: 2.0
Datum: Maart 2013
Download

 De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van Palmeno Wireless B.V.

Manual Palmeno Dashboard v3.1

Versie: 3.1
Datum: Mei 2013
Download

Deze handleiding geeft u een overzicht van de functionaliteit van en uitleg over het Palmeno Dashboard. Met het Palmeno Dashboard kunt u via een webinterface uw Palmeno draadloos netwerk monitoren en beheren.

Handleiding Inloggen eindgebruiker V2

Versie: 2.0
Datum: Oktober 2012
Download

Deze handleiding is bedoeld voor de eindgebruiker die een voucher heeft aangeschaft voor draadloos internet via het het WiFi netwerk van Palmeno. Dit document biedt informatie aan de eindgebruiker omtrent het inloggen op een Palmeno Hotspot en het oplossen van veel voorkomende problemen. Het eerste deel zal de algemene werking van de WiFi dienst behandelen en in het tweede deel zal worden ingegaan op veel voorkomende problemen.

Manual Register Hotspot v4.2

Versie: 4.2
Datum: Mei 2013
Download

Deze handleiding is bedoeld voor het zelfstandig registreren van uw Palmeno hotspot. In deze handleiding wordt uiteengezet hoe u de access controller en de access point aan het Palmeno systeem aansluit.