Het product

De hotspot hardware

Accesspoint Palmeno

Het product van Palmeno bestaat uit professionele Wifi apparatuur om een draadloos netwerk tot stand te brengen. Dit noemen wij access points. Onze access points worden voor-geconfigureerd geleverd inclusief software en ze ondersteunen de nieuwste Wifi standaard, IEEE 802.11n, en de twee meest gebruikte frequenties 2,4 GHz en 5,0 GHz.

N - technologie

Deze technologie is de opvolger van de IEEE 802.11g standaard en biedt naast hogere snelheden ook een groter bereik. Palmeno access points hebben een uitstekende achterwaartse compatibiliteit waardoor ook oudere laptops en smartphones probleemloos verbinding kunnen maken met het netwerk.

Palmeno beheerapplicatie / online dashboard

Daarnaast bestaat ons product uit een besturingssoftware en een web-based beheerapplicatie. Onze access points worden standaard geleverd met beveiliging waardoor derden alleen toegang tot uw draadloos netwerk kunnen verkrijgen als u dit toelaat. Onze besturingssoftware is dusdanig ontwikkeld dat de access point, éénmaal aangesloten op een internetverbinding, automatisch op zoek gaat naar onze server en zichzelf configureert. U hoeft enkel de access controller aan te melden.

Lees hier meer over de beheerapplicatie.