Het concept

Palmeno voorziet u van high speed draadloos Internet inclusief een webtool om uw hotspots zelf te beheren. Wij voorzien u van een complete oplossing en wij begeleiden u door het gehele traject van advies, hardware, installatie, beheer en helpdesk voor u en uw gasten.

Het aanbieden van wifi aan uw gasten

Palmeno hotspots zijn uitermate geschikt om draadloos internet aan uw gasten aan te bieden. Zowel kosteloos of tegen betaling door middel van prepaid vouchers. U kunt gebruik maken van ons eigen ontwikkelde online applicatie om uw hotspot(s) zelf te beheren en uw vouchers aan te maken. U bepaalt zelf welk bedrag u vraagt voor de vouchers. Op de voucher staat een inlognaam en wachtwoord zodat uw gasten toegang krijgen tot uw draadloos netwerk. U kunt zelf bepalen hoe lang en voor welk bedrag uw gasten kunnen internetten.

Voor wie

Palmeno is de perfecte oplossing voor internetten op campings en bungalowparken, en voor hotels of horecagelegenheden. De behoefte aan internet groeit gestaag en de klant gaat er steeds meer van uit dat er een hotspot aanwezig is. Als u een Palmeno hotspot op locatie hebt staan zullen uw gasten uw draadloos netwerk direct zien. U kunt uw inlogpagina zodanig personaliseren, zodat uw gasten eenvoudig toegang kunnen krijgen tot uw draadloos netwerk.

Uw voordelen:

Het aanbieden van draadloos internet aan uw gasten is een extra service. U kunt ervoor kiezen om deze service kosteloos aan te bieden of tegen betaling. Voor welke optie u ook kiest, uw gasten zullen deze service waarderen.

Palmeno is in staat om eenvoudig en doeltreffend een netwerk aan te leggen. Eenvoudig, omdat u zelf niets hoeft te configureren of in te stellen. Doeltreffend, omdat onze hardware voorzien is van de nieuwste technologie en u kunt rekenen op professioneel advies en een helpdesk. Daarnaast kunt u rekenen op zeer aantrekkelijke hardwareprijzen en u kunt gebruik maken van onze online beheerapplicatie. Met deze applicatie kunt u zelf het volgende doen:

  • 24x7 uw hotspots beheren en controleren
  • Vouchers aanmaken en uitprinten
  • Prijzen zelf bepalen voor uw vouchers
  • De statistieken van uw hotspot genereren
  • Uw verdiensten (inkoop/verkoop) weergeven