Eindgebruikers

Om uw gasten toegang te geven tot het wifi netwerk, dienen ze zich binnen het bereik van het signaal te bevinden. Vervolgens kunnen ze met een door u geleverde voucher inloggen, waarna er gebruik kan worden gemaakt van het netwerk.

De vouchers ijn gemakkelijk te genereren in de beheerdersapplicatie en bieden een veilige toegang tot uw internetverbinding.

 

Beknopte handleiding

Om gebruik te kunnen maken van de WiFi dienst van Palmeno dient u altijd in het bezig te zijn van een geldige voucher waarop een gebruikersnaam en wachtwoord worden vermeld. De gebruikersnaam bestaat altijd uit een “V’ met daarachter een uniek nummer. Het wachtwoord bestaat uit enkel cijfers.

  • U kunt verbinding maken met het draadloos netwerk via uw laptop, smartphone of PDA.
    U dient verbinding te maken met het draadloos netwerk van de plaats waar u uw voucher heeft aangeschaft. U kunt de naam van het draadloze netwerk (SSID) navragen bij de beheerder/receptie.
  • Open uw internet browser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Firefox of Chrome) en bezoek een willekeurige website.
  • Als de stappen 1 en 2 goed zijn doorlopen, wordt de portal pagina van het netwerk automatisch weergegeven op uw beeldscherm. Voer de gebruikersnaam en wachtwoord in die vermeld staan op uw voucher, in de daarvoor bestemde velden en druk op de knop “Inloggen”.
  • Wanneer de voucher nog niet is verlopen en de gebruikersnaam en wachtwoord correct zijn ingevoerd, zal u worden doorverwezen naar de pagina waar u vandaan kwam. In alle andere gevallen zal een foutmelding worden weergeven.