Het product

De hotspot hardware

Accesspoint Palmeno

Het product van Palmeno bestaat uit professionele Wifi apparatuur om een draadloos netwerk tot stand te brengen. Dit noemen wij access points. Onze access points worden voor-geconfigureerd geleverd inclusief software en ze ondersteunen de nieuwste Wifi standaard, IEEE 802.11n, en de twee meest gebruikte frequenties 2,4 GHz en 5,0 GHz.

Het concept

Palmeno voorziet u van high speed draadloos Internet inclusief een webtool om uw hotspots zelf te beheren. Wij voorzien u van een complete oplossing en wij begeleiden u door het gehele traject van advies, hardware, installatie, beheer en helpdesk voor u en uw gasten.

Administratie

Administratie

Eindgebruikers

Om uw gasten toegang te geven tot het wifi netwerk, dienen ze zich binnen het bereik van het signaal te bevinden. Vervolgens kunnen ze met een door u geleverde voucher inloggen, waarna er gebruik kan worden gemaakt van het netwerk.

De vouchers ijn gemakkelijk te genereren in de beheerdersapplicatie en bieden een veilige toegang tot uw internetverbinding.

Palmeno beheerapplicatie

Online dashboard voor het beheren van uw draadloos netwerk

Met onze beheerapplicatie kunt u vouchers en gebruikers aanmaken waarmee derden toegang krijgen tot uw draadloos netwerk. Daarnaast geeft onze beheerapplicatie u allerlei mogelijkheden om uw draadloos netwerk te beheren (monitoring en configuratie) en uw verkopen te administreren (voucheradministratie, prijs, statistieken en verkoop- en inkoopoverzichten).

Werkwijze bij het aanleggen van een netwerk

Mocht u een netwerk door Palmeno willen aanleggen, dan kunt u rekening houden met de volgende werkwijze:

Site survey

Palmeno voorziet u van deskundig advies over de keuze van hardware en de configuratie van uw draadloos netwerk. Op uw verzoek zullen wij uw locatie komen bezichtigen en een passende offerte uitbrengen voor het verzorgen van uw draadloos netwerk.