Over Palmeno

Palmeno TeamPalmeno is een jong en ambitieus bedrijf. Ons doel is om professioneel draadloos internet mogelijk en betaalbaar te maken voor ondernemers die pre-paid draadloos internet willen aanbieden aan hun klanten/gasten. De ondernemers achter dit bedrijf hebben jarenlange ervaring in het aanbieden van pre-paid draadloos internetdiensten. In 2008 zijn wij gestart met de ontwikkeling van het Palmeno Wireless platform waarmee wij onze klanten en resellers in staat stellen om WiFi access points (hotspots) volledig zelfstandig te beheren.

Vanaf 2009 is onze nieuwe dienst operationeel onder de naam Palmeno Wireless. Bij ons kunt u professionele hardware (access points en antenne's) voor een betaalbare prijs bestellen. Onze beheerapplicatie is volledig web-based waardoor u vanaf iedere laptop of pc uw access point(s) kunt beheren en monitoren. Wij hebben de beheerapplicatie ontwikkeld als reactie op klantverzoeken uit het verleden. Het resultaat is een zeer gebruiksvriendelijk systeem voor WiFi beheerstaken en commerciële taken.

Wat kunt u met ons product?

Eénmaal klant bij Palmeno kunt u zelfstandig uw eigen pre-paid internetdienst aan uw klanten/gasten aanbieden. U krijgt rechtstreeks toegang tot de beheerapplicatie om zelfstandig vouchers aan te kunnen maken. U bent niet afhankelijk van Palmeno voor technisch beheer, maar we staan te allen tijde voor u klaar voor al uw supportvragen.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met ons. Wij komen graag ons product demonstreren!