Foto's

Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Datum: 4 t/m 6 november 2014
Locatie: Recreatie Vakbeurs Hardenberg
Adres: Energieweg 2, 7772 TV, Hardenberg
Website: www.evenementenhal.nl

4 t/m 6 november 2014

Dit jaar treft u ons wederom aan op de Recreatievakbeurs te Hardenberg. Samen met onze reseller Vestacom zullen wij op de beurs onze nieuwe generatie access points en IP camera's presenteren.

Access points

Onze nieuwe access points beschikken over een gepatenteerde 'Multi-Lane RF' technologie die ervoor zorgt dat signalen in de gebruikte kanalen geïsoleerd worden. Hierdoor worden de capaciteit en performance verhoogd in gebieden met veel gebruikte WiFi apparaten doordat de interferentie onderdrukt wordt. Wij presenteren dit graag aan de hand van onze demoversies.

IP camera's

De IP camera's zijn geschikt voor een geïntegreerd video bewakingssysteem. Met opnames van 720p (HD) tot 1080p (full HD) en voorzien van infrarood kunt u dag en nacht uw terrein monitoren vanaf uw mobiel, tablet of laptop. Dankzij onze cloud service kunt u de videobeelden zien vanuit iedere locatie met een internetverbinding.

WiFi Management Systeem

Met ons WiFi Management Systeem worden alle Palmeno WiFi apparatuur (access controller, access points, straalverbinding, IP-camera's, coax modems, POE-switches, enz.) geïntegreerd in één beheerapplicatie. Ons systeem biedt u het gemak om vanuit 1 dashboard uw gehele netwerk te monitoren en te beheren. Daarnaast bieden wij aanvullende diensten voor koppelingen met externe systemen zoals reserveringssystemen die mogelijkheden biedt om uw gasten na het online reserveren automatisch de logincodes voor het WiFi netwerk beschikbaar te stellen.

Met de voortdurende ontwikkeling van onze producten streeft Palmeno ernaar de zelfstandigheid van onze klanten te vergroten. Ons systeem biedt u mogelijkheden om zelf uw WiFi netwerk vorm te geven (login portal, vouchers, enz.). Daarnaast kunt u met behulp van de 'Zelfinstallatiemodule' zelfstandig uw draadloos netwerk installeren en met de koppeling met reserveringssystemen of de mogelijkheid voor online betalen hoeven uw gasten niet meer bij de receptie langs te gaan om een voucher te kopen.

Wij nodigen u uit uw ideeën/wensen met ons te delen onder het genot van koffie en wat lekkers op 4, 5 of 6 november op de Recreatievakbeurs te Hardenberg. Gratis toegangskaarten zijn per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) op te vragen.