Foto's

Palmeno Wireless 'Cloud Event'

Datum: 5 t/m 7 november 2013
Locatie: Recreatie Vakbeurs Hardenberg
Adres: Energieweg 2, 7772 TV, Hardenberg
Website: www.evenementenhal.nl

5 t/m 7 november 2013

Ook dit jaar treft u ons aan op de Recreatievakbeurs te Hardenberg bij stand 454. Deze keer staan we in het bijzonder stil bij de nieuwe functionaliteiten van ons WiFi Management Systeem en de ‘Zelfinstallatie Wizard’. Wij presenteren dit graag aan de hand van onze demoversies. Vanaf december zullen de nieuwe diensten gelanceerd worden.

De uitbreiding van ons WiFi Management Systeem stelt u zoal in staat eenvoudiger uw login portalpagina in te richten aan de hand van ons nieuwe aanbod standaard lay-outs. Daarnaast wordt u ook de mogelijkheid geboden uw gasten andere login (betaal)methodes aan te bieden zoals via iDeal, èM! (betalen met mobiele telefoon), credit card, email login of simpelweg een vinkje zetten voor het akkoord gaan met de gebruikersvoorwaarden.

De ‘Zelfinstallatie Wizard’ geeft u de mogelijkheid om zelfstandig, zonder de aanwezigheid van een Palmeno installatiemonteur, nieuwe hotspots te installeren. Dit geldt zowel voor installaties van nieuwe locaties als ook voor vernieuwing en/of uitbreiding van bestaande WiFi netwerken die door Palmeno zijn geleverd.

Palmeno is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening te vergroten. Wij nodigen u uit uw ideeën/wensen met ons te delen onder het genot van koffie en wat lekkers op 5, 6 of 7 november op de Recreatievakbeurs te Hardenberg. Gratis toegangskaarten zijn per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) op te vragen.

Wij kijken uit naar uw komst!