Foto's

WIFI OPTIMALISATIE

Datum: 8 t/m 10 november 2016
Locatie: Recreatie Vakbeurs Hardenberg
Adres: Energieweg 2, 7772 TV, Hardenberg
Website: www.evenementenhal.nl

8, 9 EN 10 NOVEMBER 2016

De populariteit van WiFi blijft toenemen en jaarlijks proberen er nieuwe apparaten verbinding te maken met uw WiFi netwerk. Door het toenemend aantal devices op de markt en de structurele groei van dataverbruik is het belangrijk om bewuste keuzes te maken bij de opstelling van uw WiFi netwerk.

  • Vraagt u zich wel eens af waarom het WiFi netwerk bij grote drukte vastloopt?
  • Ontvangt u wisselende ervaringen over de kwaliteit van uw WiFi verbinding?

Tijdens de Recreatie Vakbeurs te Hardenberg zullen wij uitvoerig ingaan op dit onderwerp. Bezoek onze stand voor een productdemonstratie en advies over het optimaliseren van uw WiFi netwerk!

Recreatie Vakbeurs Harderberg

Datum: 3 t/m 5 november 2015
Locatie: Recreatie Vakbeurs Hardenberg
Adres: Energieweg 2, 7772 TV, Hardenberg
Website: www.evenementenhal.nl

3, 4 en 5 november 2015

a.s. is Palmeno Wireless opnieuw te vinden op de Recreatie Vakbeurs te Hardenberg met dit jaar als thema ‘Self Service in de Cloud’! Het Palmeno Dashboard biedt u de mogelijkheid 'zelf'de controle over uw WiFi netwerk in 'eigen hand' te nemen. U kunt uw WiFi netwerk ook zelfstandig installeren en uitbreiden met onze Plug & Play service. Ontwerp uw eigen inlogportal, biedt uw gasten kosteloos of via online payment toegang tot uw netwerk, reguleer zelf het internetgebruik en bekijk realtime de signaalsterktes van uw gebruikers. Elk jaar bieden wij onze klanten meer mogelijkheden om autonomer te zijn.

Wij nodigen u uit met ons mee te denken en ons uit te dagen om meer innovatieve oplossingen te ontwikkelen.

Palmeno Dashboard…..Overal bij de hand, altijd in control!

Voor GRATIS toegangskaarten, Klik hier

Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Datum: 4 t/m 6 november 2014
Locatie: Recreatie Vakbeurs Hardenberg
Adres: Energieweg 2, 7772 TV, Hardenberg
Website: www.evenementenhal.nl

4 t/m 6 november 2014

Dit jaar treft u ons wederom aan op de Recreatievakbeurs te Hardenberg. Samen met onze reseller Vestacom zullen wij op de beurs onze nieuwe generatie access points en IP camera's presenteren.

Access points

Onze nieuwe access points beschikken over een gepatenteerde 'Multi-Lane RF' technologie die ervoor zorgt dat signalen in de gebruikte kanalen geïsoleerd worden. Hierdoor worden de capaciteit en performance verhoogd in gebieden met veel gebruikte WiFi apparaten doordat de interferentie onderdrukt wordt. Wij presenteren dit graag aan de hand van onze demoversies.

IP camera's

De IP camera's zijn geschikt voor een geïntegreerd video bewakingssysteem. Met opnames van 720p (HD) tot 1080p (full HD) en voorzien van infrarood kunt u dag en nacht uw terrein monitoren vanaf uw mobiel, tablet of laptop. Dankzij onze cloud service kunt u de videobeelden zien vanuit iedere locatie met een internetverbinding.

WiFi Management Systeem

Met ons WiFi Management Systeem worden alle Palmeno WiFi apparatuur (access controller, access points, straalverbinding, IP-camera's, coax modems, POE-switches, enz.) geïntegreerd in één beheerapplicatie. Ons systeem biedt u het gemak om vanuit 1 dashboard uw gehele netwerk te monitoren en te beheren. Daarnaast bieden wij aanvullende diensten voor koppelingen met externe systemen zoals reserveringssystemen die mogelijkheden biedt om uw gasten na het online reserveren automatisch de logincodes voor het WiFi netwerk beschikbaar te stellen.

Met de voortdurende ontwikkeling van onze producten streeft Palmeno ernaar de zelfstandigheid van onze klanten te vergroten. Ons systeem biedt u mogelijkheden om zelf uw WiFi netwerk vorm te geven (login portal, vouchers, enz.). Daarnaast kunt u met behulp van de 'Zelfinstallatiemodule' zelfstandig uw draadloos netwerk installeren en met de koppeling met reserveringssystemen of de mogelijkheid voor online betalen hoeven uw gasten niet meer bij de receptie langs te gaan om een voucher te kopen.

Wij nodigen u uit uw ideeën/wensen met ons te delen onder het genot van koffie en wat lekkers op 4, 5 of 6 november op de Recreatievakbeurs te Hardenberg. Gratis toegangskaarten zijn per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) op te vragen.

Palmeno Wireless 'Cloud Event'

Datum: 5 t/m 7 november 2013
Locatie: Recreatie Vakbeurs Hardenberg
Adres: Energieweg 2, 7772 TV, Hardenberg
Website: www.evenementenhal.nl

5 t/m 7 november 2013

Ook dit jaar treft u ons aan op de Recreatievakbeurs te Hardenberg bij stand 454. Deze keer staan we in het bijzonder stil bij de nieuwe functionaliteiten van ons WiFi Management Systeem en de ‘Zelfinstallatie Wizard’. Wij presenteren dit graag aan de hand van onze demoversies. Vanaf december zullen de nieuwe diensten gelanceerd worden.

De uitbreiding van ons WiFi Management Systeem stelt u zoal in staat eenvoudiger uw login portalpagina in te richten aan de hand van ons nieuwe aanbod standaard lay-outs. Daarnaast wordt u ook de mogelijkheid geboden uw gasten andere login (betaal)methodes aan te bieden zoals via iDeal, èM! (betalen met mobiele telefoon), credit card, email login of simpelweg een vinkje zetten voor het akkoord gaan met de gebruikersvoorwaarden.

De ‘Zelfinstallatie Wizard’ geeft u de mogelijkheid om zelfstandig, zonder de aanwezigheid van een Palmeno installatiemonteur, nieuwe hotspots te installeren. Dit geldt zowel voor installaties van nieuwe locaties als ook voor vernieuwing en/of uitbreiding van bestaande WiFi netwerken die door Palmeno zijn geleverd.

Palmeno is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening te vergroten. Wij nodigen u uit uw ideeën/wensen met ons te delen onder het genot van koffie en wat lekkers op 5, 6 of 7 november op de Recreatievakbeurs te Hardenberg. Gratis toegangskaarten zijn per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) op te vragen.

Wij kijken uit naar uw komst!

Recreatie Vakbeurs Venray

Datum: 5 t/m 7 februari 2013
Locatie: Recreatie Vakbeurs Venray
Adres: De Voorde 30, 5807 EZ, Venray
Website: www.evenementenhal.nl

5 t/m 7 februari 2013

Palmeno staat van 5 t/m 7 februari 2013 op de Recreatie Vakbeurs Venray. Tijdens deze Vakbeurs treft u alles aan op gebied van inrichting van de openbare- en recreatieve ruimte. Van speel- en sporttoestellen tot automatisering, bewegwijzering, projectinrichting en de nieuwste chalets. Fabrikanten importeurs en toeleveranciers bieden u de gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen in de recreatiebranche.